zondag 10 juni 2012

10 juni 2012


De isolatieplaten buiten gezet.
Maandagmorgen heb ik het grootste gedeelte van de vloer isolatie naar buiten gebracht. Want de weersvoorspelling voor de komende tijd is zeer slecht regen en nog eens regen en heel veel wind. Dus als de tent wat leger is dan kunnen we daar in zagen. s'morgens was het nog redelijk af en toe een paar spetters. Maar Jan kon lekker met zijn dakspanten verder. Vlak voor de lunch begon het te regenen en we hadden zoiets dat gaat de hele dag door.


Slecht weer dus werken in de tent
Dus na de lunch lekker zagen en schaven in de tent. Als het weer droog wordt dan kunnen we een heel stuk verder met alles wat klaar ligt. Toen het s,avonds na het eten droog was gingen we een aantal balken onder het zeil vandaan halen om er de volgende morgen weer mee verder te kunnen. We waren nog niet bezig of het begon weer te plenzen we zijn toch maar door gegaan.
   

Zo kan het ook, afleveren op de stoep
Dinsdag was het goed weer in ieder geval droog in de middag kwam er zelfs nog een zonnetje bij. Om 12 uur kregen we bericht dat de O.S.B. platen gearriveerd waren. En ja gelukkig op een vrachtwagen die het park op kon. Dus het werd netjes voor het huis neer gezet, en dat scheelde ons een hele boel  gesjouw.  Daarna zijn we verder gegaan met de dakbalken.

Het laatste dakspant nadert zijn voltooiïng

Woensdag regen en nog eens regen. Dus weer verder met het zagen in de tent. Aan het eind van de middag werd het droog, dus toen hebben we Carl-Heinz gevraagd of hij nog een keer kon helpen om de laatste zware balken er op te leggen. Natuurlijk deed hij dat, we waren nog niet klaar of het begon weer te gieten. Maar dat maakte niet uit de balken liggen er op.

De slaapkamerwand ook compleet

Donderdagwas het zowaar mooi droog en warm weer. WE zijn toen een heel eind opgeschoten alle knieën zijn geplaatst en een aantal gordingen.

Vrijdag hebben we kunnen werken tot ongeveer 14.30 begon het te onweren dus moesten we alles zeer snel naar binnen zien te krijgen. Toen de bui voorbij was alles maar weer naar buiten,helaas voor korte duur toen besloten we om er maar mee te stoppen en naar de andere kant te gaan.
  Zaterdag hebben we de slaapkamer wand af gekregen .We zijn om ongeveer 3 uur gestopt want we waren het zat en het was niet zo lekker boven op de ladder met de storm die we hadden . Dus lekker douche en daarna voetballen kijken.

2 opmerkingen:

  1. We missen nog ergems het verhaal van de geblessseerde vinger van Jan!
    Lieke/Willem

    BeantwoordenVerwijderen