zondag 15 juli 2012

15 juli 2012


De werkbank is verhuisd
Deze week heb ik eigenlijk niet veel te melden. Ik had gezegd dat we maandag als het slecht weer was we binnen konden beginnen maar ik was vergeten dat Jan maandag en dinsdag in Nederland was. Woensdag is hij begonnen om de werkbank uit de tent te verplaatsen naar het huis omdat we dan ruimte krijgen voor de radiatoren en buiten bekleding die komen.



De deur wordt gemonteerd
Maar op de een of andere manier zijn we deze week niet in ons ritme gekomen waarschijnlijke oorzaak van eerst een week niets doen en toen een week met heel veel stress en heel veel werk. Dus moeten we ons weer even op de rails zien te krijgen.




Een beeld van beide kanten gelijk
We hadden natuurlijk deze week ook nog onze trouwdag, en ik wist dat Angelique iets wist wat wij niet wisten. En ja hoor we hadden Willem en Lieke uitgenodigd voor een borreltje en toen stonden Beer en Til om 18.30 op de stoep .O nu zeggen jullie natuurlijk dat was janken maar nee hoor het koste wel veel moeite maar ik heb het droog gehouden. Ze hebben heerlijk in de camper van W. enL. geslapen en zijn vrijdag morgen weer naar huis gegaan

Met eindeloos geduld werkt de deur.
Er zit nu ook een deur in dus we kunnen het nu afsluiten .Er is ook een begin gemaakt met de contactdozen .Deze week hebben we ook de gipsplaten en dergelijke besteld en die komen dinsdag. Door al dat werk van vorige week lopen we een beetje achter met onze materialen.


In volle schoonheid en glorie

Hopelijk krijgen we volgende week een beetje beter weer dat is ook leuk voor Daniel en Chris Maar gelukkig kunnen ze zich ook met slecht weer goed vermaken met de D.S en spelletjes. Als het mooi weer is dan zijn ze aan het zwemmen, vissen of voetballen.





2 opmerkingen:

  1. Het gaat vast wel weer lukken met het ritme vinden!
    Sukses ermee.
    Willen-Lieke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. volgende week kom ik wel langs ,als dat kan
    tel 0612124351 email demooiste@gmail.com

    BeantwoordenVerwijderen