zondag 29 juli 2012

29 juli 2012

Zwaar werk ramen monteren.
Maandag is Jan met Carl-Heinz bezig geweest om de ramen er in te zetten dat ging heel goed al waren vooral de grote ramen erg zwaar daar hebben wij vrouwen ook aan mee geholpen we moesten binnen zorgen dat ze niet door konden kantelen, gelukkig is dat niet gebeurd. Dinsdag zijn twee anderen verder gegaan om de ramen helemaal vast en uiteraard waterpas te zetten. Nou daar zijn ze de hele dag mee bezig geweest waarschijnlijk ook vanwege het feit dat het 35 graden was dus veel energie hadden ze niet.

Het laatste raam













Tijd voor een lolletje.














De slaapkamers krijgen vorm


Jan is verder gegaan met het elektra gebeuren. Manfred was een dag naar huis en toen hij weer terug was is hij verder gegaan met de gipsplaten in de slaapkamer monteren. Jan zijn broer Marinus was er ook nog een dag en een nacht en hij had nog wat gereedschap mee genomen onder andere een soort schroef pistool als je wilt weten hoe dat werkt moet je dat aan Jan vragen want dat is voor mij abracadabra




Het schroefpistool van Marinus in aktie
Ondertussen begint het echt op een huis te lijken de slaapkamer wanden staan nu allemaal zelf de vlisotrap is al geplaatst Dus als we willen dan kunnen we er al in kamperen. Dat is maar goed ook want vandaag zondag hebben we het verkoop contract van de stacaravan getekend. Er zijn vorige week mensen wezen kijken en die waren zo enthousiast die wilden het meteen kopen en tot onze stomme verbazing gingen ze gelijk zonder afdingen akkoord met onze vraagprijs. 
Zorgvuldig dampdichte folie aanbrengen


We hebben hier bijna twee jaar gewoond en er plezier van gehad en we krijgen er bijna hetzelfde er voor terugdus we hebbenhet niet slecht gedaan.Nu hebben we afgesproken met die mensen dat we er in september uit gaan dan gaan we kamperen in de twee slaapkamers. Maar dat is voor ons geen probleem we hebben in de loop der jaren nog wel gekkere dingen gedaan. We gaan er dus nog even tegen aan .




Gaten voor de stopcontacten aftekenen



Demonstratie van de flisotrap

Geen opmerkingen:

Een reactie posten