maandag 6 augustus 2012

5 augustus 2012


Nu is de badkamer aan de beurt
Deze keer heb ik weinig tekst want op dit moment is het elke keer het zelfde, afmaken van de wanden en het elektra gebeuren.

Nou zoals jullie zien lukt het met de wanden aardig alleen kan Jan het niet bijbenen met de contactdozen.

De indeling staat nu vast


We zijn deze week ook bezig geweest met het opruimen van het huis want we hebben een Hollandse middag met daarop volgend een barbecue op vrijdag voor alle mensen die ons steeds geholpen hebben en nog helpen.




Heerlijk zo'n hete bitterbal
De Hollandse middag houd in allerlei Hollandse hapjeszoals haring, kaas, makreel en bitterballen noem maar opeen lekker drankje erbij en daarna s,avonds barbecueën.Met steaks en worsten en wat er verder bij hoort.



De plaatselijke dorpsgek was ook uitgenodigd


Heerlijke hapjes hebben die hollanders
We hebben een heel gezellig feest gehad gelukkig ook met mooi weer want we hebben tot in het donker buiten gezeten we hebben met zijn allen zeer veel gegeten maar zoals gewoonlijk had ik veel te veel dus zaterdag hebben we met een klein groepje het nog eens dunnetjes overgedaan , en wat we toen nog over hadden hebben we ingevroren.


We waren erg blij dat het feest zo,n succes was , het grootste succes was weggelegd voor de bitterballen en de haring die waren niet aan te slepen er is al gevraagd als we ze nog eens maken of we ze dan een paar komen brengen .



Even een moment voor wat ernst
Dat had Gisela ook al aan Lieke gevraagd. Kijk naar de foto,s dan kan je zelf zien dat het gezellig was er waren zo,n 35 mensen die allemaal op de een of andere manier hebben geholpen .




We ziiten hier gezellig en we zitten hier oké

Wanner krijg ik nu eindelijhk eens een biertje
Het was super toen ze weg gingen kregen ze allemaal nog een zakje mee met echte stroopwafels en echt Hollands snoep zoals Haagse hopjes boterbabbelaar enz. dat vonden ze zeer verrassend . We kunnen hier geen kwaad meer doen en ieder een was heel blij voor ons dat we het huidige spul zo snel en zo goed hebben kunnen verkopen en ook al gaan we naar een ander pad ze blijven onze buren.












1 opmerking: