zondag 26 augustus 2012

26-08-2012


De WC aansluiten
Ondanks het warme weer zijn we maandag gewoon weer verder  gegaan alleen in een wat trager tempo. Jan heeft de elektra in de badkamer in orde gemaakt en het toilet en de wastafel aangesloten. Het toilet lekte eerst maar dat is opgelost de wastafel kunnen we nog niet gebruiken want er zat  een verkeerde zwanehals bij. Wilfred kwam toch nog de andere kamer aanstrijken het was wel warm maar hij dacht dan is dat maar gedaan. Dinsdag is Jan aan het schuren gegaan het was dus weer een verschrikkelijke stof bende.
 
We kunnen onze behoeftes doen
 
Nu de wastafel nog
Woensdag is er weer behangen  Dondserdag is het toen gesausd dinsdag had Jan die geschuurde muren al een keer met goedkope saus behandeld in de hoop dat we dan maar 1 keer met die dure saus  moeten sausen in plaats van 2 keer dus dat is afwachten. En ja hoor het werkt na een keer het behang sausen is het perfect. Op donderdag morgen maakte Jan me wakker met de woorden Je raad het nooit , er stonden om 7 uur 2 monteurs op de stoep met de mededeling we komen  de telefoon aanleggen.  Hadden wij mazzel dat Jan er altijd  al vroeg is want we wisten niet dat ze kwamen.
De deurkozijnen vastschuimen
En hier zijn de deuren compleet.
Maar ik weet wel hoe dat komt we hadden namelijk aan Linda de beheerster van het park gevraagd of zij niet eens kon bellen  omdat we na  ondertussen 5 maanden wachten en elke keer met een rot smoesje afgescheept te worden het vreselijk zat waren. Nou maandag is Linda gaan bellen en dat kan je aan haar wel overlaten, daarom hebben we nu een aansluiting, we kunnen nog wel niet bellen  want we wachten nu op het modem en ons nummer  als we dat niet snel hebben dan gaat Linda weer bellen  dus hopelijk krijgen jullie op korte termijn ons echte nummer en dan is het bellen voor ons een heel stuk goedkoper  want  we nemen een abonnement die een paar euro in de maand duurder is maar dan kunnen we onbeperkt zonder kosten naar Ned. Bellen.  Vrijdag morgen heeft Jan de deuren er ingezet dat is zeer fraai, s,middags zijn we de wandtegels voor de badkamer  wezen kopen .  We hebben alleen maar de wand tegels gekocht want we waren alleen met de auto  en al die pakken tegels wegen toch wel erg zwaar . Dus morgen de rest. Zaterdag zijn we begonnen met onze tijdelijke huiskamer in te richten.  Eerst hebben we de kast bij Anne opgehaald die gebruik ik nu als keukenkast en als straks alles klaar is dan gaat mijn verzameling elfjes en tovenaars er in. S,Middags zijn we met de aanhanger de vloertegels gaan kopen . Toen zat de werk week er weer op. Gelukkig is gedurende de week de temperatuur weer gezakt naar behagelijk

3 opmerkingen:

  1. Nou ,ik moet zeggen,jullie hebben weer eer van jullie werk.ziet er heel mooi uit.En zo gauw jullie telefoon hebben kunnen we iets vaker contact hebben,buiten het internet om.
    Groetjes Jany en Bertus

    BeantwoordenVerwijderen
  2. hoi Jani en Bertus leuk om weer een reactie van jullie te krijgen het duurde wat lang voor ik kon reageren want we zijn bezig om alles het de caravan naar het huis te verplaatsen want met 14 dagen moet het leeg en schoon zijn. En je wil niet weten wat er in de jaren toch in is gekomen. Als het goed is dan krijgen we woensdag ons telefoon nummer en dan kunnen we bellen,maar dat hebben we al eerder gedacht dus we wachten het maar weer af zodra we het hebben dan bel ik jullie oke. doe de groetjes aan iedereen daar bij jullie en we mailen als het lukt of we bellen. groetjes Jan en Riek.

    BeantwoordenVerwijderen