dinsdag 27 maart 2012

De afgelopen dagen


Vraag me niet hoe dit werkt, maar het werkt

We hebben zondag ook nog een moeilijke berekening moeten maken, want we  moesten weten hoe hoog die boom is die weggehaald  moet worden.
Deze meting hebben we kunnen doen met onze laser en een zweihaak, later hoorden we dat het al bekend was  hoe hoog die boom is.
En dit was nodig om te voorkomen dat als hij gaat vallen  hij niet op de telefoondraden die boven de windwal hangen terecht komt.
Hopelijk weten we dat gauw.
Gisteren hebben we niet gewerkt want Jan was in Nederland opleiding geven. Maar er is toch wel veel werk verricht. De tweede haag is weggehaald  en dat scheelt ons een hoop werk.
De eigenaar van het park wilde die haag namelijk graag hebben om ze te gebruiken als afscheiding op een aantal plaatsen. Nou daar hadden we geen bezwaar tegen zeker niet toen hij zei dat wij ze er niet uit hoefden te halen, dat regelde hij wel.

Het enige wat ik te doen had was foto,s nemen. En ik was heel erg blij dat wij dat niet hoefden te doen, want die krengen waren heel zwaar.  Als het huis klaar is dan gaan we daar een mooie houten schutting zetten. Want wat er nu staat is van de buren en dat vinden we niet zo erg mooi


Geen opmerkingen:

Een reactie posten