donderdag 15 maart 2012

Hallo even voorstellen.


Wij zijn Jan en Riek, deze zomer zijn we 45 jaar getrouwd. We hebben een dochter en een zoon  en 4 fantastische kleinzoons. Wij zijn met  z’n tweeën in Bussum begonnen  en na vele omzwervingen waren we in Alphen a/d Rijn beland, waar we ongeveer 35 jaar gewoond hebben.
De laatste spullen in ons oude huis
We hebben heel veel verschillende hobby’s gehad en we gaan nu voor modelvliegen. Daardoor kwamen we op deze plek terecht en daar waren we tegelijk aan verknocht. We hebben hier een aantal jaren gestaan en Jan wilde eigenlijk al veel eerder hier voor vast  naar toe en uiteindelijk wilde ik hier ook wel  wonen.  Dat geeft nog wel heel wat rompslomp.

Om een voorbeeld te noemen je moet allerlei dingen regelen van je kentekenplaten om te laten zetten naar Duitse en je verzekering en de huisarts. Dat laatste gaat hier heel soepel we hebben een heel vriendelijke vrouwelijke  huisarts die ook nog bereid is om ons de tijd te geven om ons verhaal te vertellen.
Deze aanhanger zat binnen een uur helemaal vol!

We hebben dus nu een andere nummerplaat die mag je hier zelf uit kiezen dus als je een blauwe auto ziet met EL JJ 646 dan zijn wij het. Wij zijn 5 Maart uit Alphen vertrokken en werden hier hartelijk welkom geheten door iedereen we kregen een heel lief boeketje van W en L, dat doet je toch goed .

8 Maart hebben we onze goedkeuring gekregen en toen moesten we betalen dat hebben we meteen gedaan en nu verwachten we zeer snel de vergunning te krijgen. Alles  is verders geregeld dus zodra de papieren binnen zijn kunnen we beginnen . Dan begint ons avontuur pas echt.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten