maandag 19 maart 2012

De eerste dag


De vergunnig is binnen! En ik ben dus Jan
Zaterdag kregen we dus eindelijk het officiele bewijs in handen dat de vergunning goedgekeurd was. Uiteraard hebben wij daar even met vrienden op geklonken.
Proost!
Dus vandaag zijn we echt met werken begonnen. Niet meer alleen maar regelen, maar echt onze handen vies en flink aanpoten.
Zo, nu weet iedereen het

Op het plekje waar wij willen gaan bouwen staan twee hagen die eruit moeten. De eerste haag is er dus nu uit en dat was de dikste en de moeilijkste, maar met de camper van W en L was dat een stuk makkelijker. Gewoon een paar kabels aan de haag, en vervolgens aan de trekhaak en rijden maar.
Dat was de eerste haagstruik

Dus daar hebben we een heel fijn gevoel over.
De tweede haag komt later daar hebben we geen last van met het bouwen hoogstens van 3 struiken maar die gaan er makkelijk uit.
Toch handig, zo'n campervan!
De boom die er staat laten we door iemand anders weghalen want we klimmen niet naar boven om hem in stukken te zagen. We zijn wel gek, maar we willen niet meteen de eerste week het plaatselijke ziekenhuis uit gaan proberen

En hier komt dus ons huisje te staan.
De eerste piket paaltjes zijn ook uitgezet. Dus we kijken met een tevreden gevoel terug op vandaag, onze eerste echte bouwdag.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten