woensdag 14 maart 2012

We kunnen beginnen!

Uitzicht van huiskamer 10 hoog
De vergunning is binnen, dus we kunnen aan de slag. Wij zijn Jan en Riek, en wij hebben niet zo lang geleden besloten ons dure leventje in de Randstad te verruilen voor een huisje op de camping op het platteland van Duitsland.

We hebben hier al een paar jaar een caravan, en het bevalt ons uitstekend: in plaats van 10 hoog op een flat eindelijk weer de mogelijkheid om naar buiten te gaan, in een mooi fiets en wandel gebied, met gemoedelijke mensen om je heen. Wat wil een mens nog meer. 

Dus hebben we een vergunning aangevraagd om een klein chalet te mogen bouwen, thuis de huur opgezegd, al onze spullen in de opslag gedaan en zijn we vertrokken. En nu hebben we dan de vergunning binnen en kunnen we beginnen.

Passen en meten om alles in de opslag te krijgen
Dit blog is in eerste instantie bedoeld om onze vrienden en familie thuis op de hoogte te houden van onze vorderingen, maar iedereen is welkom om mee te lezen en mee te leven, en eventueel vragen te stellen.

2 opmerkingen:

  1. Reacties
    1. en als je hier een reactie kan geven, dan kun je dat ook op mijn blog, en willekeurig welk ander blog op blogspot.com

      Verwijderen