donderdag 22 maart 2012


Vandaag was het een drukke dag.

Dit ben ik: Riek
De ochtend werd geheel in beslag genomen om naar twee bouwbedrijven te gaan, waar we mooie offertes van hadden gekregen.
Maar hoe mooi ook, we zijn en blijven Hollanders. En ja wat willen wij als Hollanders, toch proberen om het goedkoper te krijgen. Waarschijnlijk is ons dat gelukt.
Wel goed uitmeten!

En dit is dus ons volledige plekje
Vanmiddag is Jan verder gegaan met het uitmeten en paaltjes zetten. Terwijl Jan bezig is ga ik proberen de windwal (dat is de strook aan de buitenkant kant van de camping en het boerenveld) mooi te maken. De windwal zit aan het einde van ons stukje grond.
Zo vroeg in het voorjaar lijkt zo'n windwal nergens op
Maar we gaan er toch wat moois van proberen te maken
Het is wat hoger dan ons grondstuk en daar staan bomen en struikgewas op o.a. een grote bramen struik.
Dus we willen het  wat mooier te maken en dan proberen we de bramenstruik zo te kort wieken dat we in augustus bramen kunnen plukken bijna uit onze eigen tuin. Het enige waar ik een beetje bang voor ben zijn waarschijnlijk alle spinnen en torren enz. die ik daar ga vinden.
Maar daar hebben we gelukkig een douche voor om te zorgen dat de kriebels weer verdwijnen.
Yep, er moet ook gegraven worden
'T is maar goed dat we er tegen kunnen als er op onze vingers gekeken wordt.
Aan het einde van de middag kwamen er steeds meer mensen kijken, met allemaal goede ideeën hoe Jan het zo kunnen doen. Het commentaar is wel erg leuk. Het eerste gat voor de fundering is ook gegraven, er moeten er nog tig volgen.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten